طراحی وب سایت

طراحی سایت,طراحی سایت فروشگاهی,طراحی سایت خبری,سئو و بهینه سازی, افزایش رنک,بک لینک,طراحی وردپرس

سئو سایت,طراحی اپلیکیشن اندروید,طراحی اپلیکیشن ios

طراحی سایت اختصاصی,قالب آماده وردپرس,طراحی بازی های موبایل,طراحی وبسایت,فروش سایت

طراحی سایت پی اچ پی,طراحی سایت لاراول,سئو و بهینه سازی انواع وب سایت,افزایش رتبه
طراحی سایت,سئو سایت,طراحی اپلیکیشن اندروید و آی او اس,گروه طراحی توسعه دهنگان شهر,سایت,وب سایت
  • طراحی وب سایت
  • سئو و بهینه سازی
  • طراحی وردپرس
  • طراحی وب اپلیکیشن
  • طراحی اپلیکیشن اندروید
  • طراحی سایت
  • طراحی وبسایت
  • سئو و بهینه سازی وبسایت
  • طراحی وب اپلیکیشن
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سایت خبری
  • طراحی اپلیکیشن اندروید
  • طراحی وردپرس
  • سئو و بهینه سازی وب سایت طراحی وب سایت طراحی وب اپلیکیشن طراحی اپلیکیشن اندروید و آی او اس طراحی وردپرس قالب آماده وردپرس طراحی سایت خبری طراحی سایت فروشگاهی
    سئو و بهینه سازی انواع وب سایت.طراحی انواع وب سایت.طراحی وردپرس.طراحی وب اپلیکیشن و طراحی اپلیکیشن موبایل
    تاریخچه اندروید | توسعه دهندگان شهر

    تاریخچه اندروید

    خوب امروز می خواییم درباره تاریخچه اندروید حرف بزنیم. می خواییم بدونیم این سیستم از کجا اومده و در کجا قرار داره و به کجا می خواد بره. گوگل در نوامبر سال ۲۰۰۵ شرکتی به نام اندروید را خریداری کرد. شرکت کوچکی که برای تلفن های همراه نرم افزار می ساخت. تاریخچه اندروید از همین جا شروع شد. گوگل تا نیمه ی دوم سال ۲۰۰۷ در دست ساخت بودن یک سیستم عامل متن باز برای گوشی های هوشمند را رسما اعلام نکرده بود. بالاخره گوگل در تاریخ ۲۳ سپتامبر سال ۲۰۰۸ نخستین نسخه اندروید را ارائه کرد تا راه برای عرضه ی گوشی های اندرویدی مختلف در آینده هموار شود. شاید دست اندرکاران این کمپانی در آن زمان خودشان نیز تصور نمی کردند که روزی این محصول متن باز به فراگیرترین سیستم عامل موبایل تبدیل شود.

    تاریخچه اندروید | دوران شکل گیری

    دوران اندروید به طور رسمی از ۲۲ اکتبر ۲۰۰۸ میلادی و با عرضه ی گوشی جی ۱ در ایالات متحده آغاز شد. در ابتدای امر، بسیاری از قابلیت هایی که نمی توان اندروید را بدون آنها متصور بود در این گوشی وجود نداشت. برای نمونه می توان به

    فقدان صفحه کلید مجازی (لمسی)

    قابلیت چند لمسی

    برنامه های کاربردی حرفه ای

    و…

    اشاره کرد.

    اما همین گوشی سنگ بنایی شد تا امروزه با اندرویدی چنین پیشرفته سروکار داشته باشیم. مهمترین دلیل پیشرفت اندروید تا این حد، متن باز بودن آن بود، یعنی هر برنامه نویس و کمپانی می توانست با توجه به گوشی تولیدی خود اندروید را سفارشی کرده و در اختیار کاربران خود قرار دهد. این مساله با تاریحچه اندروید گره خورده است.

    یک نکته جالب :

    جالب است بدانید که در زمان عرضه سیستم عامل اندروید، «اریک اشمیت» (مدیر عامل وقت اندروید) از اعضای هیئت مدیره اپل نیز بود و محصولات کمپانی ساکن کوپرتینو از برخی سرویس های گوگل مانند یوتیوب و مپس بهره می بردند. البته آقای اشمیت در سال ۲۰۰۹ بنا به دلایل مشخصی مانند تداخل مسئولیت ها، به خطر افتادن منافع شرکت ها و همچنین کمبود زمان کافی از سمت خود درهیئت مدیره اپل استعفا داد و بر پروژه اندروید تمرکز کرد.

    اریخچه اندروید | مراحل توسعه :

    سیستم عامل اندروید در مراحل اولیه توسعه، برنامه به روزرسانی بسیار فشرده ای داشت تا جایی که در بازه زمانی یک ساله ۲۰۰۹ چهار آپدیت اساسی دریافت نمود. اما در سال های اخیر کمپانی گوگل به عرضه سالانه نسخه های جدید اندروید روی آورده و از سال ۲۰۱۱ عنوان محبوب ترین سیستم عامل موبایل را یدک می کشد. در واقع بر اساس آمار موجود، اندروید بیش از ۷۵ درصد بازار سیستم عامل های موبایل را در اختیار دارد و آی او اس با حدود ۱۹ درصد در تعقیب آن است که حتی در صورت اضافه کردن تبلت ها به آمار، اختلاف این دو نهایتا ۲ الى ۳ درصد کاهش خواهد یافت. مابقی سهم بازار نیز به محصولات مایکروسافت، سامسونگ، بلک بری و سیمبین اختصاص دارد.

    لایسنس های اندروید :

    لازم به اشاره است که از نظر اعطای گواهی استفاده از اندروید، گوگل سورس کد اصلی سیستم عامل را به رایگان در اختیار همگان قرار می دهد اما تولیدکنندگان سخت افزار برای استفاده از نشان تجاری اندروید باید مبلغی را به کمپانی ساکن مانتین ویو بپردازند. همچنین سیستم عامل اندروید به صورت پیش فرض اپلیکیشن های زیادی را در خود ندارد و لایسنس نرم افزارهایی مانند

    کروم

    جيميل

    مپز

    گوگل+

    هنگ اوت

    گوگل درایو

    و…

    به عنوان بخشی از خدمات موبایل گوگل باید به صورت جداگانه خریداری شوند. البته رایگان بودن سورس کد اندروید و متن باز بودن آن به تولیدکنندگان تلفن های هوشمند اجازه می دهد تجربه متفاوتی از سیستم عامل موبایل گوگل را در محصولات خود ارائه دهند.

    برای دیدن سایر آموزشهای اندروید و تاریخچه اندروید به این قسمت بروید. سری بعد را با ما همراه باشید تا در مورد ورژن های مختلف اندروید حرف بزنیم.

    سخن روز

    چیزی که مرا نکشد قوی ترم می کند.

    ×

    پشتیبانی گروه توسعه دهندگان شهر

    × چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟