طراحی وب سایت

طراحی سایت,طراحی سایت فروشگاهی,طراحی سایت خبری,سئو و بهینه سازی, افزایش رنک,بک لینک,طراحی وردپرس

سئو سایت,طراحی اپلیکیشن اندروید,طراحی اپلیکیشن ios

طراحی سایت اختصاصی,قالب آماده وردپرس,طراحی بازی های موبایل,طراحی وبسایت,فروش سایت

طراحی سایت پی اچ پی,طراحی سایت لاراول,سئو و بهینه سازی انواع وب سایت,افزایش رتبه
طراحی سایت,سئو سایت,طراحی اپلیکیشن اندروید و آی او اس,گروه طراحی توسعه دهنگان شهر,سایت,وب سایت
  • طراحی وب سایت
  • سئو و بهینه سازی
  • طراحی وردپرس
  • طراحی وب اپلیکیشن
  • طراحی اپلیکیشن اندروید
  • طراحی سایت
  • طراحی وبسایت
  • سئو و بهینه سازی وبسایت
  • طراحی وب اپلیکیشن
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سایت خبری
  • طراحی اپلیکیشن اندروید
  • طراحی وردپرس
  • سئو و بهینه سازی وب سایت طراحی وب سایت طراحی وب اپلیکیشن طراحی اپلیکیشن اندروید و آی او اس طراحی وردپرس قالب آماده وردپرس طراحی سایت خبری طراحی سایت فروشگاهی
    سئو و بهینه سازی انواع وب سایت.طراحی انواع وب سایت.طراحی وردپرس.طراحی وب اپلیکیشن و طراحی اپلیکیشن موبایل
    5 اصل برای طراحی رابط کاربری UI و تجربه کاربری UX

    5 اصل برای طراحی رابط کاربری UI و تجربه کاربری UX

    امروزه چندین میلیون برنامه تلفن همراه در APP store و Play Store وجود دارد. برخی از آنها به موفقیت رسیده اند در حالی که برخی دیگر در عرصه رقابتی بسیار با مشکل مواجه هستند. چیزی که در بین برنامه های موفق رایج است این است که همه این برنامه ها ظاهر و احساس استثنایی دارند. همه این برنامه‌های موفق ظاهر و تجربه استثنایی به کاربر ارائه می‌دهند و ثابت می‌کنند که کاربران مختلف را جذب می‌کنند، بنابراین مهم است که اهمیت رابط کاربری UI و تجربه کاربری UX را بدانید.

    بسیاری از کاربران به دنبال داشتن ظاهر و تجربه عالی هستند تا بتوانند هنگام استفاده از برنامه احساس خوبی داشته باشند. یک برنامه جذاب معمولاً ترکیبی از ارائه یک رابط کاربری کارآمد (UI) و یک تجربه کاربری عالی (UX) است.

    یک رابط کاربری عالی برای برنامه شما جذابیت ایجاد می کند، در حالی که یک تجربه کاربری عالی تأثیری ماندگار بر ذهن کاربر شما خواهد گذاشت. بنابراین بسیار مهم است که در اولین باری که برنامه را توسعه می‌دهید و می‌خواهید برنامه‌تان موفق باشد،رابط کاربری UI و تجربه کاربری UX را به درستی طراحی کنید.

    رابط کاربری UI چیست؟

    “UI”  مخفف User Interface یا رابط کاربری است. رابط کاربری طرح گرافیکی یک برنامه است. شامل دکمه‌هایی است که کاربران روی آن کلیک می‌کنند، متنی که می‌خوانند، تصاویر، اسلایدرها، فیلدهای ورودی متن و بقیه مواردی که کاربر با آنها تعامل دارد. مثل طرح‌بندی صفحه، انتقال‌ها، انیمیشن‌ها همگی جزو رابط کاربری UI هستند. هر نوع عنصر بصری، تعامل یا انیمیشن همگی باید طراحی شوند.

    این کار بر عهده طراحان رابط کاربری UI است. آنها تصمیم می گیرند که ظاهر برنامه چگونه باشد. آنها باید طرح های رنگی و شکل دکمه ها ، عرض خطوط و فونت های مورد استفاده برای متن را انتخاب کنند. طراحان رابط کاربری ظاهر و احساس رابط کاربری یک برنامه را ایجاد می کنند.

    طراحان رابط کاربری UI طراحان گرافیک هستند. آنها به زیبایی شناسی اهمیت می دهند. آن ها باید مطمئن شوند رابط برنامه جذاب ومطابق با هدف برنامه باشد و باید مطمئن شوند که تک تک عناصر بصری، هم از نظر زیبایی شناختی و هم از نظر هدف، متحد هستند.

    تجربه کاربری UX چیست؟

    “UX” مخفف user experience یا”تجربه کاربر” است. UX با نحوه تعامل کاربران با برنامه تعیین می شود. آیا تجربه روان و شهودی است یا گیج کننده است؟ آیا پیمایش در برنامه منطقی است یا دلبخواهی است؟ آیا تعامل با اپلیکیشن به افراد این حس را می‌دهد که برنامه وظایفی را که برای آن تعیین کرده‌اند به نحو احسن انجام می‌دهند یا خیر؟ تجربه کاربری UX بر اساس آسان یا دشوار بودن تعامل با عناصر رابط کاربری که طراحان UI ایجاد کرده اند تعیین می شود.

    بنابراین طراحان UX نیز نگران رابط کاربری یک برنامه هستند و به همین دلیل است که مردم در مورد تفاوت بین این دو سردرگم می شوند. اما در حالی که طراحان UI وظیفه تصمیم گیری درباره ظاهر رابط کاربری را دارند، طراحان UX مسئول تعیین نحوه عملکرد رابط کاربری هستند.

    آنها ساختار رابط کاربری و عملکرد را تعیین می کنند.اینکه رابط کاربری چگونه سازماندهی شده است و چگونه همه بخش ها به یکدیگر مرتبط هستند. به طور خلاصه، نحوه عملکرد رابط کاربری را طراحی می کنند. اگر به خوبی کار کند و بدون مشکل باشد ، کاربر تجربه خوبی خواهد داشت. اما اگر کار با آن پیچیده باشد، احتمالا یک تجربه کاربری بد حاصل شود. طراحان  UX برای اجتناب از سناریوی دوم تلاش می کنند.

    مفهوم رابط کاربری UI و تجربه کاربری UX
    مفهوم رابط کاربری UI و تجربه کاربری UX

    طراحان UI و UX چگونه با هم کار می کنند

    یک طراح UX تصمیم می گیرد که رابط کاربری چگونه کار کند در حالی که طراح UI تصمیم می گیرد که رابط کاربری چگونه به نظر برسد. این یک فرآیند بسیار مشارکتی است و دو تیم طراحی تمایل دارند تا با هم کار کنند. از آنجایی که تیم UX در حال بررسی جریان برنامه، نحوه هدایت دکمه‌ها ، و اینکه چگونه رابط به طور مؤثر نیازهای اطلاعاتی کاربر را برآورده می‌کند، می باشد. تیم UI در حال کار بر روی نحوه ظاهر شدن همه این عناصر رابط روی صفحه نمایش است.

    فرض کنیم در مرحله‌ای از فرآیند طراحی، تصمیم گرفته شد که دکمه‌های اضافی به یک صفحه نمایش داده شده اضافه شوند. این کار نحوه سازماندهی دکمه ها را تغییر می دهد و ممکن است نیاز به تغییر شکل یا اندازه آنها داشته باشد. تیم UX بهترین راه را برای چیدمان دکمه‌ها تعیین می‌کند در حالی که تیم‌های UI طرح‌های خود را با چیدمان جدید تطبیق می‌دهند. ارتباط و همکاری مداوم بین طراحان UI و UX کمک می کند تا اطمینان حاصل شود که رابط کاربری نهایی تا آنجا که می تواند خوب به نظر می رسد، در حالی که عملکرد موثر و مطلوبی دارد.

    5 اصل طراحی رابط کاربری UI و تجربه کاربری UX

    1.مقیاس

    طراحان از یک مقیاس برای نشان دادن اهمیت و رتبه در ترکیب اجزا استفاده می کنند. در طراحی ظاهری خوب نباید بیش از 3 اندازه استفاده شود تا کاربران بتوانند به راحتی عناصر موجود در رابط را شناسایی کنند.

    2. سلسله مراتب بصری

    یک طرح با سلسله مراتب بصری خوب به راحتی توسط کاربران شما قابل درک خواهد بود. عناصر در رابط باید به گونه ای تراز شوند که بر اساس اهمیت مرتب شوند. این اصل تجربه ارائه اپلیکیشن موبایل به کاربران را کنترل می کند. اگر به سختی می توانید بفهمید که کجا یک صفحه را ببینید، به احتمال زیاد چیدمان آن صفحه یک سلسله مراتب بصری واضح ندارد.

    3. تعادل

    طراحی باید متعادل باشد به طوری که نواحی مختلف برنامه در رابط تلفن همراه برای چشم ناظر بسیار واضح باشد. استفاده از فضای خالی می‌تواند نقش مهمی در ایجاد تعادل اجزا با رابط کاربری اپلیکیشن موبایل داشته باشد.

    4. کنتراست

    استفاده مناسب از کنتراست در طراحی می تواند تفاوت قابل توجهی بین اشیاء در رابط کاربری را به کاربر منتقل کند. اصل کنتراست را می توان با استفاده از ترکیب صحیح رنگ ها اعمال کرد.

    5. سازگاری

    اکثر کاربران اپلیکیشن موبایل اکنون مدل ذهنی خود را از ظاهر یک رابط کاربری معمولی دارند. بنابراین کاربر انتظار دارد که بین برنامه هایی که استفاده می کند سازگاری داشته باشد. هرچه محصول شما آشناتر باشد، کاربران راحت تر آن را یاد می گیرند و تجربه بهتری خواهند داشت. این یک امتیاز مثبت برای همه طراحان موجود است زیرا نیازی به اختراع مجدد ندارند. هر طراح اپلیکیشن موبایلی باید در مورد نکات طراحی UI، ثبات را در نظر بگیرد.

    5 متد برای طراحی اپلیکیشن

    1. یک نمونه اولیه طراحی کنید و سپس ادامه دهید

    قبل از اینکه فوراً توسعه را شروع کنید، یک نمونه اولیه یا پروتوتایپ بسازید. ساخت نمونه اولیه بخاطر اهمیت طراحی UI/UX در توسعه اپلیکیشن است. به طور عمده 2 نوع نمونه اولیه وجود دارد. یکی طراحی UX با استفاده از کاغذها یا نرم افزار Wireframing است. اینها طرح‌های ساده‌ای هستند که شما فقط برای نشان دادن ظاهر برنامه به مردم از یک دیدگاه حداقلی استفاده می‌کنید. دومی نمونه های اولیه که طراحی آن شبیه به محصول نهایی است. این نوع از نمونه های اولیه گاهی اوقات به عنوان نمونه های کاربردی ساخته می شوند و بنابراین می توانید احساس کار با محصول نهایی را دریافت کنید. با ساخت این نمونه‌های اولیه، می‌توانید آن‌ها را به مخاطبان هدف نشان دهید و بازخورد دریافت کنید. بنابراین می توانید آنها را در طول مسیر آن گونه که جامعه هدف ترجیح می دهد تغییر دهید.این نمونه های اولیه را می توان به عنوان ملزومات طراحی UI در توسعه اپلیکیشن موبایل در نظر گرفت.

    طراحی نمونه اولیه UI/UX
    طراحی نمونه اولیه UI/UX

    2. انجام تست پراهمیت است

    مصرف کنندگان یک محصول باگ دار را که دارای رابط کاربری بد و غیر کاربردی است و تجربه کاربری بدی در طول مسیر داشته باشد، دوست ندارند. بنابراین بهترین کار این است که محصول را قبل از رفتن به بازار با کاربران واقعی آزمایش کنید. یک طراح یا یک توسعه دهنده معمولاً متوجه این چیزها نمی شود. انجام آزمایش بتا در جامعه همیشه روش بهتری برای جلوگیری از شکست است.

    3. ارائه سرعت بارگذاری سریع

    سرعت یک جنبه ضروری در طراحی Ul/UX شماست. کاربران می خواهند در زمان صرفه جویی کنند و بنابراین، برنامه ای با بازه بارگذاری کوتاه را ترجیح می دهند. بنابراین برنامه باید به گونه ای طراحی شود که گردش کار بدون تاخیر داشته باشد.

    4. طراحی ساده و معمولی

    هر جزء در برنامه باید به گونه ای طراحی شود که ساده باشد. با پیروی از این نکات طراحی رابط کاربری، استفاده از برنامه برای کاربر آسان تر خواهد بود. به یک رابط کاربری فکر کنید که در آن فونت ها و منوهای زیادی وجود دارد. کاربر برای انجام عمل مورد نظر خود راه دشواری پیش رو خواهد داشت. اما فقط به جستجوی گوگل فکر کنید. ساده است و وظایف موردنیاز را با دقت انجام می دهد. این نوع برنامه ساده باعث محبوبیت در بین کاربران می شود.

    5. نشان دهید، نگویید

    برنامه‌های تعاملی با نمودارهای کاربرپسند و کمک‌های بصری به جای استفاده از توضیحات طولانی، مفید هستند. استفاده از فضای سفید و استفاده از انیمیشن و تعاملات کوچک برای جلب توجه، حال و هوای مناسبی را ایجاد می کند، بنابراین نیازی به اضافه کردن  متن اضافی نیست.

    نتیجه گیری

    در طراحی و ساخت اپلیکیشن های موبایل ایجاد رابط کاربری (UI) و تجربه کاربری (UX) مناسب بسیار مهم است.اپلیکیشن ها برای پذیرفته شدن و محبوبیت در بین کاربران علاوه بر کاربردی بودن باید دو ویژگی مهم داشته باشند: ظاهر جذاب و کاربرپسند داشته باشند و تجربه کار با آن ها برای کاربران خوب باشد.این دو مورد در قالب رابط کاربری و تجربه کاربری مطرح می شود.استفاده از نکات بیان شده در این مقاله و استفاد از تجارب گروه توسعه دهندگان شهر می تواند شما را در رسیدن به اپلیکیشن موردنظر کمک کند.

    ×

    پشتیبانی گروه توسعه دهندگان شهر

    × چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟