طراحی وب سایت

طراحی سایت,طراحی سایت فروشگاهی,طراحی سایت خبری,سئو و بهینه سازی, افزایش رنک,بک لینک,طراحی وردپرس

سئو سایت,طراحی اپلیکیشن اندروید,طراحی اپلیکیشن ios

طراحی سایت اختصاصی,قالب آماده وردپرس,طراحی بازی های موبایل,طراحی وبسایت,فروش سایت

طراحی سایت پی اچ پی,طراحی سایت لاراول,سئو و بهینه سازی انواع وب سایت,افزایش رتبه
طراحی سایت,سئو سایت,طراحی اپلیکیشن اندروید و آی او اس,گروه طراحی توسعه دهنگان شهر,سایت,وب سایت
  • طراحی وب سایت
  • سئو و بهینه سازی
  • طراحی وردپرس
  • طراحی وب اپلیکیشن
  • طراحی اپلیکیشن اندروید
  • طراحی سایت
  • طراحی وبسایت
  • سئو و بهینه سازی وبسایت
  • طراحی وب اپلیکیشن
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سایت خبری
  • طراحی اپلیکیشن اندروید
  • طراحی وردپرس
  • سئو و بهینه سازی وب سایت طراحی وب سایت طراحی وب اپلیکیشن طراحی اپلیکیشن اندروید و آی او اس طراحی وردپرس قالب آماده وردپرس طراحی سایت خبری طراحی سایت فروشگاهی
    سئو و بهینه سازی انواع وب سایت.طراحی انواع وب سایت.طراحی وردپرس.طراحی وب اپلیکیشن و طراحی اپلیکیشن موبایل
    IDE یا محیط توسعه یکپارچه

    IDE یا محیط توسعه یکپارچه چیست؟انواع IDE کدامند؟

    IDE یا محیط توسعه یکپارچه (integrated development environment) نرم افزاری برای ساخت اپلیکیشن ها است که ابزارهای توسعه دهنده رایج را در یک رابط کاربری گرافیکی واحد (GUI) ترکیب می کند.تیم توسعه دهندگان شهر در این مقاله درباره IDE اطلاعاتی را در اختیار شما قرار می دهد.

    یک IDE یا محیط توسعه یکپارچه معمولاً شامل موارد زیر است:

    ویرایشگر کد: این ویرایشگرها که برای نوشتن و ویرایش کد منبع طراحی شده اند، از ویرایشگرهای متن متمایز می شوند زیرا فرآیند نوشتن و ویرایش کد را برای توسعه دهندگان بهبود می بخشند.

    کامپایلر(compiler): کامپایلرها کد منبعی که به زبانی قابل خواندن و نوشتن توسط انسان نوشته شده است را به شکلی تبدیل می کنند که کامپیوترها بتوانند اجرا کنند.

    دیباگر(Debugger): دیباگرها در طول آزمایش استفاده می شوند و می توانند به توسعه دهندگان در رفع اشکال برنامه های خود کمک کنند. و می توانند به صورت گرافیکی مکان یک اشکال را در کد اصلی نمایش دهد.

    تکمیل کد خودکار(Code Completion): این قابلیت با درج کدهای رایج در برنامه ها به برنامه نویسان کمک کنند.این کار باعث صرفه‌جویی در زمان می شود.

    تاریخچه IDE یا محیط توسعه یکپارچه

    قبل از IDE یا محیط توسعه یکپارچه، برنامه نویسان برنامه های خود را در ویرایشگرهای متن می نوشتند.این روش شامل نوشتن و ذخیره یک برنامه در ویرایشگر متن قبل از اجرای کامپایلر و سپس یادداشت هر گونه پیام خطا، و بازگشت به ویرایشگر متن برای اصلاح کد آن بود.

    در سال 1983 بود که Borland Ltd. یک کامپایلر پاسکال را با عنوان TurboPascal منتشر کرد که برای اولین بار دارای یک ویرایشگر و کامپایلر یکپارچه بود.

    TurboPascal ممکن است ایده یک IDE یا محیط توسعه یکپارچه را راه اندازی کرده باشد، اما بسیاری معتقدند Visual Basic مایکروسافت (VB) که در سال 1991 راه اندازی شد، در واقع اولین IDE واقعی در تاریخ بود.ظهور ویژوال بیسیک به این معنی بود که برنامه‌نویسی را می‌توان به صورت گرافیکی در نظر گرفت.

    مزایای استفاده از IDE یا محیط توسعه یکپارچه

    راه اندازی سریعتر: بدون داشتن رابط IDE یا محیط توسعه یکپارچه ، برنامه نویسان باید زمان خود را صرف پیکربندی چندین ابزار توسعه کنند. با ادغام یک IDE، برنامه نویسان می توانند مجموعه ای از قابلیت ها را در یک مکان بدون نیاز به تعویض مداوم ابزارها داشته باشند.

    توسعه سریعتر: یکپارچگی وظایف توسعه به معنای افزایش بهره وری کار توسعه دهنده است. به عنوان مثال، توسعه‌دهندگان می‌توانند کد را تجزیه کنند و سینتکس را در حین ویرایش بررسی کنند، که امکان بازخورد فوری را با معرفی خطاهای نحوی فراهم می‌کند.

    یادگیری مستمر: مزیت دیگر این است که توسعه دهندگان را به روز می کند. به عنوان مثال، موضوعات راهنمای یک IDE به همراه نمونه‌های جدید، قالب‌های پروژه و موارد دیگر دائماً به‌روزرسانی می‌شوند. توسعه‌دهندگانی که دائماً یاد می‌گیرند ، به تیم و شرکت خود ارزش اضافه می‌کنند و بهره‌وری را افزایش می‌دهند.

    استانداردسازی: IDE یا محیط توسعه یکپارچه روند توسعه را تنظیم می‌کند، به برنامه‌نویسان کمک می‌کند تا به طور یکپارچه با هم کار کنند و به استخدام‌کنندگان جدید کمک می‌کند تا سرعت خود را بالا ببرند تا بتوانند به کار خود ادامه دهند.

    انواع مختلف IDE

    انواع IDE یا محیط توسعه یکپارچه
    انواع IDE یا محیط توسعه یکپارچه

    راه‌های زیادی وجود دارد که توسعه‌دهندگان برای تولید انواع مختلف کد استفاده می کنند، به این معنی که IDE‌های متنوعی نیز برای استفاده وجود دارد. برخی برای کار با یک زبان خاص طراحی شده‌اند، در حالی که برخی دیگر IDE‌های مبتنی بر ابر، IDE‌های سفارشی‌سازی شده برای تولید اپلیکیشن های تلفن همراه یا برای HTML، و همچنین IDE‌هایی برای توسعه اپل یا مایکروسافت هستند.

    1.IDE یا محیط توسعه یکپارچه چند زبانه

    IDE های چند زبانه: مانند Eclipse، Aptana، Komodo، NetBeans و Geany – از چندین زبان برنامه نویسی پشتیبانی می کنند.

    Eclipse: از C، C++، Perl، Python، Ruby، PHP، Java پشتیبانی می کند. یک ویرایشگر رایگان و متن باز برای بسیاری از فریمورک های توسعه است. اگرچه به عنوان یک محیط توسعه جاوا شروع شد، اما از طریق افزونه ها گسترش یافته است.

    NetBeans: از java، PHP، جاوا اسکریپت، C++ ،C ،Python، Ruby و غیره پشتیبانی می کند. همچنین رایگان و متن باز است. ماژول ها تمام عملکردهای IDE را ارائه می دهند. توسعه دهندگان می توانند با نصب ماژول های اضافی، پشتیبانی از سایر زبان های برنامه نویسی را اضافه کنند.

    Komodo IDE: از Perl، PHP، Python، Tcl، JavaScript، Ruby و غیره پشتیبانی می کند. این یک ابزار در سطح سازمانی با قیمت بالاتر است.

    Aptana: از HTML، جاوا اسکریپت، CSS، AJAX و غیره از طریق افزونه ها پشتیبانی می کند. این یک انتخاب محبوب برای برنامه نویسانی است که توسعه اپلیکیشن وب را انجام می دهند.

    Geany: از C، PHP، Java، HTML، Perl، Python، Pascal و بسیاری دیگر پشتیبانی می کند. یک محیط قابل تنظیم و سفارشی سازی با مجموعه بزرگی از پلاگین ها است.

    2.IDE های توسعه موبایل

    به طور خاص برای توسعه تلفن همراه، IDE هایی وجود دارد.برای مثال android studio برای توسعه اپلیکیشن های اندروید و Xcode برای توسعه اپلیکیشن های iOS مورد استفاده قرار می گیرند.علاوه بر آن بسیاری از IDE ها، به ویژه IDE های چند زبانه، دارای پلاگین های توسعه موبایل هستند. برای مثال Eclipse این قابلیت را دارد.

    3.IDE مبتنی بر ابر

    IDE های مبتنی بر ابر در حال تبدیل شدن به جریان اصلی هستند. قابلیت های IDE های مبتنی بر وب به سرعت در حال رشد است. IDE یا محیط توسعه یکپارچه ابری مهم است زیرا به برنامه نویسان امکان دسترسی به کدهای خود را از هر کجا می دهند.

    به عنوان مثال، Nitrous یک پلت فرم محیط توسعه مبتنی بر ابر است که از Ruby، Python، Node.js و موارد دیگر پشتیبانی می کند. Cloud9 نیز یک IDE مبتنی بر ابر است که از بیش از 40 زبان از جمله PHP، Ruby، Python، JavaScript با Node.js و Go پشتیبانی می کند. Heroku یک پلت فرم توسعه مبتنی بر ابر است که از چندین زبان برنامه نویسی پشتیبانی می کند.

    4.IDE مختص اپل یا مایکروسافت

    IDE های زیر برنامه نویسانی را که در محیط های مایکروسافت یا اپل کار می کنند، در خود جای می دهند:

    Visual Studio: از #VB.NET، Visual C++، C#، F و غیره پشتیبانی می کند. ویژول استودیو IDE مایکروسافت است که برای ایجاد اپلیکیشن برای پلتفرم مایکروسافت طراحی شده است.

    visual studio IDE
    visual studio IDE

    MonoDevelop: از ویژوال بیسیک، C#/C++، C و زبان های دات نت پشتیبانی می کند.

    Xcode: از زبان های Swift و Objective-C و همچنین API های Cocoa و Cocoa Touch پشتیبانی می کند. این IDE فقط برای ایجاد برنامه های iOS و Mac است. شامل یک سازنده رابط کاربری گرافیکی GUI و یک شبیه ساز iPhone/iPad است.

    Espresso: از XML، HTML، CSS، PHP و جاوا اسکریپت پشتیبانی می کند. espresso ابزاری ویژه برای برنامه نویسان وب مک است.

    Coda: از PHP، CSS، HTML، JavaScript، AppleScript و Cocoa API پشتیبانی می کند. این IDE به عنوان “توسعه تک پنجره” برای کاربران مک شناخته شده است.

    5.IDE ساخته شده برای زبان های خاص

    IDE های خاصی وجود دارد که به برنامه نویسانی که به یک زبان کار می کنند پاسخ می دهد. اینها عبارتند از:

    Jikes و Jcreator برای جاوا،

    CodeLite و C-Free برای C++/C،

    RubyMine برای Ruby

    Idle برای Python.

    چالش های IDE یا محیط توسعه یکپارچه

    استفاده از IDE چالش هایی را نیز به همراه دارد از جمله:

    • همگام شدن با به روز رسانی های مداوم از جمله نمونه های جدید، قالب ها و ویژگی های جدید اضافه شده دشوار است.
    • IDE‌های پیچیده ، برای برنامه نویسان تازه‌کار و اشخاصی که در حال یادگیری برنامه نویسی هستند.، چالش برانگیز است. یادگیری روش استفاده از یک IDE در کنار یادگیری نحوه کدنویسی کار ساده‌ای نیست و باعث گیج شدن فرد می‌شود.

    تفاوت ویرایشگر متن و IDE

    • برنامه‌های ویرایشگر متن و IDEها در برنامه نویسی هدف یکسانی دارند که آن هم پیاده‌سازی کدهای نوشته شده به حساب می‌آید.
    • ویرایشگر متن یک برنامه کامپیوتری و ابزاری است که استفاده از آن ساده تر است.اما IDE یک محیط نرم افزاری کامل است که ابزارهای توسعه دهنده مورد نیاز برای ساخت و آزمایش نرم افزار را ادغام می کند.
    • کاری که ویرایشگرهای متن انجام می دهند این است که یک مقدار را به عنوان ورودی می گیرند، آن را تغییر می دهند و یک مقدار به عنوان خروجی تولید می کنند. IDE ها جنبه های مختلف یک برنامه کامپیوتری را در یک رابط کاربری گرافیکی واحد (GUI) ادغام می کنند. IDE یا محیط توسعه یکپارچه به تیم توسعه دهندگان این امکان را می دهند که بر روی ماژول های مختلف یک پروژه به صورت سازمان یافته کار کنند.
    • ویرایشگرهای متن نیاز به سخت افزار قوی ندارند و این به معنای استفاده از فضای کمتر است.اما IDE به فضای بیشتر و پردازنده با سرعت بالاتر نیاز دارد.

    نحوه انتخاب یک IDE

    مواردی که باید هنگام انتخاب یک IDE در نظر بگیرید:

    • هزینه: اگرچه اکثر IDE ها رایگان هستند، ممکن است افزونه ها رایگان نباشند. بیشتر IDE های پولی دارای ویژگی های ممتاز و همچنین پشتیبانی هستند، بنابراین فقط با توجه به نیاز پروژه خود انتخاب کنید.
    • سهولت استفاده، پکیج ها و کتابخانه‌ها : IDEهایی که حاوی بسته‌ها و کتابخانه‌های زیادی هستند ممکن است استفاده از آنها سخت‌تر شود. اما این بستگی به نحوه پیاده سازی آن کتابخانه ها و بسته ها دارد. بسته به نیازتان عاقلانه انتخاب کنید.
    • اتصال به سرور : بررسی کنید که آیا می‌توانید کد خود را از IDE روی سرور مستقر کنید.

    نتیجه گیری

    توسعه دهندگان از IDE یا محیط توسعه یکپارچه برای تسهیل کار خود استفاده می‌کنند. IDE‌ها فرایند برنامه نویسی را، به خصوص برای کدهای پیچیده، ساده‌تر انجام می‌دهند. IDE ها شامل ویرایشگر کد ، دیباگر و کامپایلر هستند و انتخاب IDE مناسب به مسائل مختلفی از جمله زبان برنامه نویسی،سیستم عامل ، هزینه و میزان سهولت استفاده بستگی دارد.

    ×

    پشتیبانی گروه توسعه دهندگان شهر

    × چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟